Saturday, April 6, 2013

Stabilizator de tensiune 30kVA trifazat


- Stabilizator de tensiune 30kVA trifazat - pret: 4600 lei TVA inclus

 Stabilizatorul de tensiune trifazic  EP-SVC-30kVA-380V este ideal pentru protejarea locuintelor legate la reteaua nationala trifazat. Stabilizatorul va asigura o tensiune constanta si va protejaza de fluctuatiile de tensiune, asigurand buna functionare a aparaturii electrice din gospodarie si din alte locuri unde acestea sunt conectate la reteaua nationala. 
  Seria SVC trifazica si complet automata este produsa pe baza sursei de curent monofazate si poate fi folosita le echipamentele cu trei faze. Are o structura solida, performante excelente, stabilizare precisa, distorsiune minima de unda si timp continuu si indelungat de functionare.
   
Stabilizatorul de tensiune, cunoscut si sub denumirea de Regulator de tensiune, este un aparat electric de control, care stabilizeaza tensiunea electrica in jurul valorii de 220V/230V, in cazul stabilizatoarelor monofazice sau 380V in cazul stabilizatoarelor trifazice, protejand astfel echipamentele electrice si electrocasnice impotriva fluctuatiilor de tensiune, fluctuatii care pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea partiala sau totala a  echipamentelor conectate la reteaua nationala de curent electric.

Stabilizatorul  de tensiune cu servomotor ( SVC) are urmatoarele avantaje fata de cel pe relee(AVR):
-acuratetea tensiunii de iesire.
-protectie sporita la supratensiune.
-tensiunea de iesire mult mai stabile si continua.
-plaja mare a tensiunii de intrare.
-durata de viata mult mai mare.
-se foloseste pentru orice fel de aparat.

Stabilizatorul trebuie ales dupa calcularea stricta a consumului aparatelor pe care le va deservi. Putere – exprimata in W(Watt – putere reala) sau VA(Volt/Amper – putere aparenta), puterea stabilizatorului nu trebuie sa fie mai mica decat puterea de consum totala a consumatorilor pe care doriti sa-i conectati la stabilizator. In cazul in care puterea stabilizatorului este exprimata in VA(Volt/Amper – putere aparenta), trebuie sa se tina cont de faptul ca puterea reala (exprimata in W- Watt) reprezinta aproximativ 80% din puterea aparenta. De exemplu, un stabilizator de tensiune de 500VA are o putere reala de aproximativ 400W.Daca tensiunea de intrare scade la 160V, puterea stabilizatorului scade la 50%, deci trebuie luat in calcul acest aspect daca sunteti in zona cu tensiune foarte joasa.La pornire aparatele cu motor electric, compresor, consuma mult mai mult decat consumul normal, in unele cazuri de 10ori.Pentru aparatele cu motoare electrice se recomanda a se monta stabilizatoare din gama SVC(cu servomotor)


Putere: 30kVA -  24KW total putere reala, respectiv 8kW-8kW-8kW 
Constructie: singurele stabilizatoare cu servomotor cu bobine de cupru integral
Tensiune intrare: 280-430V
Tensiune iesire: 220V/faza sau 380V
Frecventa: 50Hz - 60Hz
Acuratete: +/-3%
Viteza de raspuns: >10V/sec
Temperatura de functionare: -5> +40 grade Celsius
Timp de raspuns: <0.5sec pentru  o variatie de tensiune de +/-10%
Curent maxim de iesire: 135A
Greutate: 108kg
Dimensiuni: 645*490*1005mm
Temperatura de functionare: -5 > +40 grade Celsius
Forma de unda: nedistorsionata
Constructie: servomotor cu bobine de cupru integral
 Intrarea si iesirea din aparat se face prin conexiune in "Y", aceasta serie poate astfel deservi simultan si un consumator trifazat si unul monofazat. Din aceasta cauza este folosit pe o scara larga de aplicatii industriale si de uz casnic.

GARANTIA produsului este de 2 ani!!

Greutate:ca. 108 kg
Inaltime/ Latime / Lungime:64.5/49/100.5 (cm)

No comments:

Post a Comment